Alla inlägg den 2 februari 2008

Av Katja - 2 februari 2008 22:00

Ja, här sitter jag på en lördag kväll! Sam är kvar hos vännerna vi var på dop hos, de skulle skruva ihop en cykel...


Dopet gick bra. Lille bebisen "skötte" sig exemplariskt! Dop är mysigt, när det inte är ens egna barn, då känner man sig så stressad mest. Ellen konstaterade att prästen hade klänning, lika samma som bebisen som döptes! Och det stämmer ju bra, långa vita klänningar! Louise och kompisen läste så fint deras små stycken. Högt och tydligt i microfonerna.


Är nu sugen på massa gott, men vet inte vad, det vi har hemma nu känns inte bra. Men jag får väl knapra i mig några vingummin, det har vi ju massor av.


Imorgon är det barnkalas. 15 barn blir det tillsammans med våra egna. Livat värre! Maskerad kläderna är fixade, Louise ska vara mus, och Tilda disco tjej. Ellen ska vara pippi eller prinsessa. Hon kan inte riktigt bestämma sig. Det gör hon väl imorgon, hoppas jag. Fast hon hinner säkert med ett gäng ombyten innan kalaset är slut. Hon är helt makalös på att byta kläder! Massor av gånger per dag byter hon om. Ända in på trosorna ska det vara bytt. Hennes byrå är således helt upp och nervänd, då hon bara lägger kläderna i vilken låda som helst. När man frågar varför hon bytt kläder igen, svsrar hon bara att de var lite fula, eller lite smutsiga...


Är så sugen på att shoppa kläder till barnen. Ska nog ta och kika in på h&m:s sida och se vad som finns där. Byxor behöver både L & T. Ellen behöver inget, men det finns så mycket fint i hennes storlek!


Ja, hoppas alla har en trevlig helg!

Ovido - Quiz & Flashcards