Alla inlägg den 13 mars 2008

Av Katja - 13 mars 2008 20:24

Alltså, jag börjar bli orolig för min hälsa snart. Är så trött så jag har väl nån allvarlig sjukdom, eller så lär jag mig för mycket i skolan, och min stackars kropp orkar inte med all lärdom, så den kreverar, eller så sitter jag helt enkelt för mycket vid datorn och glömmer sova. ja, nåt är det iaf, för jag är såååå TRÖTT! Fast gå och lägga mig gör jag ju ändå inte. Behöver byta sängkläder, de luktar ju gammal skunk snart. Men när hinner/orkar man med sånt?


Försökte förut filma med kameran när Ellen sjunger sing star, hon är bara för söt när hon sjunger tusen och en natt... Hon kan hela den, och sjunger så gulligt. Men såklart ville hon inte när jag filmade, tänkte om jag kanske kunde lägga in filmen här, fast jag vet ju ändå inte hur man gör, så det spelar ingen roll. Ni får komma hit och lyssna istället.


Jo, syster Peka, när jag kommer upp nästa gång, beställer jag en sing star fest! Jag vill ju oxå sjunga med vuxna, och inte ha barnen med som bara vinner, och dricka annat än påskmust med! Så nu vet du det, bara att boka, öh, ja, när jag kommer.


I morgon ska jag in till skolan och sitta med några klasskompisar och försöka diskutera fram hur hemskrivningen ska bli. ja, vi får diskutera med varandra, bara hon ser att vi inte skrivit samma. Vi har två fall, två olika kvinnor som ligger på IVA, en har precis opererats, och den andra ska opereras. De har olika sjukdomar, en hade nån skallskada, den andra minns jag inte. Vi ska skriva om omvårdnaden, om sjukdomen osv. Ja det ska nog gå bra.


Sedan klockan ett ska jag till optikern. Ska kolla synen. Har alltid så ont i huvudet i skolan, så kanske att man börjar bli gammal och behöver läsglasögon... Hade det ju när jag var yngre, men har inte använt dem sedan gymnasiet eller nåt. Ibland när jag kör bil känner jag oxå att jag får anstränga mig så att läsa skyltar. Kanske blir jag en tant med brillor snart.


Annars har nog inte mycket hänt i detta huset. Ska kolla lite på TV klockan 21. Började ju titta på den där nya serien, private practise eller vad den nu hette. Den var rätt bra. Såg oxå att det skulle börja nån dokumentär serie om barnmorskorna! Den måste jag ju oxå se! Jag som aldrig tittar på TV, hur ska jag hinna med tre serier i veckan! Får lägga ner datorn och skolan kanske. Sy hinner jag ju heller aldrig. Synd, för ideèr har jag i massor! Ska nog sy täcke och kudde i det där pippi tyget som blev över, ja till Ellens docka då. Det kunde ju passa bra.


Jo, just det, för några veckor sedan ville Ellen sova utan blöja. Vilket har gått bra! Hon har ju haft torr nattblöja i X antal månader, men eftersom hon sover i vår säng har jag låtit henne ha den på så länge hon inte protesterat. Nu är hon då alltså helt blöjfri! Jaja, ska man vara noga, så gör hon nr. 2 i blöjan. Precis som sin älskade favvo syrra Tilda gjorde tills hon blev 3. Vet att en viss kusin vitamin oxå använde sig av blöjan rätt länge i det syftet... nämner inga namn...


Nä, nu har jag svamlat nog.


Jo, Eve, har Elias Höjdarnas sifferbok? Fanns knappt några barn böcker kvar på rean, men den fanns. Kan gå köpa den imorgon, ifall han inte har den förståss...


God natt säger jag nu, fast jag inte ska sova.

Ovido - Quiz & Flashcards