Alla inlägg den 26 januari 2008

Av Katja - 26 januari 2008 23:07

Nä, det bidde ingen fortsättning på min ensamma blogg. Nu är jag inte ensam längre! Inatt kom han hem, de valde att köra bil hela vägen, och det var bra val. Färjan var inställd för det blåser för mycket där borta. Här är det oxå blåsigt, både igår och idag. Men inte så farligt. Regnat har det gjort massor idag oxå.


Var till skridskoskolan med de stora tjejerna idag. Kul att se hur duktiga de blivit! Oftast är det sam som åker dit med dem. Idag stannade han hemma och sov middag med Ellen oxå. Blev ju inte så mycket sömn för honom inatt då de körde.


Sedan åkte jag iväg för att leta ett eye toy spel till Tilda, letade igenom massor av affärer runt hela Göteborg nästan, innan jag fick höra att den är slut hos leverantören... Ja, å hade jag ju redan letat halvt ihjäl mig. Nåja, hon fick ett ennat spel istället. Eller får nästa måndag då hon fyller 6 år!!


Tilda har varit med farmor på operahuset idag. Någon balettföreställning om askungen, tror jag. Det var hennes födelsedagspresent av farmor. Jag tycker det är så bra med sådana presenter! Upplevelser är mycket bättre än massa saker. Det har dom tillräckligt med ändå.


Annars hände inte mycket mer här hemma idag. Vi hade det mysigt med godis och tv. Ellen gillar ju inte tv, så hon har försökt få oss att stänga av massor av gånger. Vi sjöng lite singstar oxå. Ellen börjar kunna textrena på endel sånger. Idag fick hon för första gången något annat än tondöv... Hon fick den där ankan, wannabe eller vad det nu är. Söt är hon iaf. när hon försöker hänga med i texterna! carola gillar hon, och tusen och en natt.


Imorgon ska vi på 2 års kalas. Lilla kusin Ebba fyller ju år, eller har redan fyllt faktiskt. Det var länge sedan vi såg henne. Innan jul någongång. Ska bli roligt!


Nu tänkte jag gå lägga mig, för alla andra sover ju redan.


Ovido - Quiz & Flashcards